Paardrijden


Bij Manege De Vier Hoeven draait het allemaal om het hebben van lol met je knol en de veiligheid. Je kan hier lessen nemen voor je plezier, als hobby of als je wat wilt bijspijkeren. Iedereen is hier welkom: van jong tot oud, man of vrouw en ook kinderen, jongeren of volwassenen met een sterretje. 

Er zijn lessen voor beginnende ruiters en voor gevorderde ruiters.  Er vind ook variatie plaats in de lessen: dressuur, springen, zonder zadel, gymnastiek op het paard, carrousel, barrel race en bakjes lopen. Er zijn ook andere leuke activiteiten zoals; paarden/ pony kamp, dressuur wedstrijden, onderlinge springwedstrijden, paard/ pony verkoop, ouder rijden, onderlinge carrousel wedstrijd en bosritten.

Het welzijn van onze paarden staat ook boven aan onze prioriteitenlijst naast de veiligheid en het plezier hebben. Onze paarden en pony's worden zeer goed verzorgt en komen niks te kort. Ze staan altijd paraat  om jullie een plezier te doen en nieuwe dingen aan te leren. De paarden en pony's staan in een ruime stal met een heerlijke bedding van stro en er wordt altijd gezorgd dat ze wat te knabbelen hebben. Ze komen elke dag buiten om even met z'n allen van de buitenlucht te genieten en om te spelen natuurlijk! Ook de paarden verdienen zo nu en dan hun vrije tijd. 

Daarnaast vinden wij goed harnacement ook heel belangrijk!

 

Vind je het nu al leuk? Kijk dan vooral nog even bij de volgende kopjes: 

 Fokkerstraat 23, 3833 LD Leusden

Telefoonnummer: 06-17600356